<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Kalder alle Ribera-fans… <em>This is the real stuff</em>. Der er intet at tage fejl af, ingen løse ender eller kvalitetskompromiser, kun ren Ribera-lækkerhed.</span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">En klasse-Crianza fra "Spaniens bedste vinproducent 2014"…</span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Druerne høstes fra enkeltmarken Pago El Carril, og da Javier Rodriguez lader vinen gære med topmarkens naturligt forekommende gærstammer, får du ægte og unik terroirsmag i denne fadkrydrede top-Tempranillo.</span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Ribera er hotspottet for vin i Spanien. Priserne er dog røget i vejret i takt med populariteten, og mange forbrugere søger andre steder hen. Men det behøver du ikke nødvendigvis. Vinproducenten Valsanzo byder nemlig på masser af crianza-kvalitet til overskuelige priser – og tak for det! </span></span></p>
<h2><strong><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Smagenote</span></span></strong></h2>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><em>Dyb, mørk rubinrød farve med et intenst strejf af lilla i glasset. En smagsbombe. Fyldige, mørke bær svømmer i flot forening rundt om tungen. Solbær, kirsebær, hindbær. Et sekund efter begynder kompleksiteten fra de 12 måneders fadlagring på franske egetræsfade at blande sig. Lakrids, læder og lidt sød vanilje. En stor vin fra den 40 år gamle enkeltmark Pago El Carril i Ribera del Duero.</em></span></span></p>
<h2><strong><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Anmeldelser af Valsanzo Crianza Ribera del Duero 2018</span></span></strong></h2>
<p><span style="color: #ff0000;"><strong><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><em>93 point Vivir el Vino</em></span></span></strong></span></p>
<p><span style="color: #ff0000;"><strong><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><em>93 point Annuario dei Migliori Vini Italiani</em></span></span></strong></span></p>
<p><span style="color: #ff0000;"><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong>92 point Rasmus Christensen, Winewherever </strong></span></span></em></span><br /><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">"Meget anderledes Ribera del Duero vin med en næsten vermouth krydret duft og smag og en opløftet lethed der gør den behagelig og indbydende." </span></span></em></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><em><span style="color: #ff0000;"><strong>91 point Verema</strong></span><br />"Garnet color with a medium-high layer, bright and clean. Ripe nose we perceive black fruit, with tertiary notes of ebony and vanilla. In the mouth it is a wine that leads us towards black and red liquorice, smoked and a touch of caramelized sugar in challenge. It is a wine with a good entry, with weight and body, correct acidity and a wide journey where little by little the fruity character of the wine appears in accordance with the described notes."</em></span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><em><span style="color: #ff0000;"><strong>90 point - Guìa Peñin</strong></span><br />"Colour: cherry, purple rim; Aroma: fruit preserve, toasty, spicy; Flavour: flavourful, balanced, ripe fruit, toasty, slightly dry, soft tannins"<br /><br /></em></span></span><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Nyd den til grillet rødt oksekød, lam, vildt, gryderetter og modne oste. Servér ved 16-18°C.</span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Vinen er fremstillet på 100 % Tempranillo fra 30-40 år gamle vinstokke. Druerne dyrkes i 900 meters højde over havets overflade på ler- og kalkstensholdig jordbund. Modnet 12 måneder på nye franske egefade.</span></span></p>
<h2><strong><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Om Rodriguez Sanzo </span></span></strong></h2>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><em>En vinmager med gigantiske aspirationer. Et kæmpe vindyrkende land med utallige appellationer at lave vin fra. Kunsten at fremavle det bedste - og kun det bedste - fra hver region er det fornemmeste formål for vinproducenten Rodriguez Sanzo som blev grundlagt i 2003 af winemaker Javier Rodriguez. Et familieejet vinhus med fokus på kvalitet, terroir, økologi, biodynamik og bæredygtighed.</em></span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><em>“En fantastisk vin er for mig en perfekt cirkel opdelt i sektioner hvor terroir, druetypen, klimaet og vinmageren tilsammen smeder det endelige resultat.” Og netop dette gør Javier Rodriguez til perfektion. Javier er en ambitiøs og alsidig producent, der producerer vin flere forskellige steder i Spanien, heriblandt Ribera del Duero, Rioja, Toro, Castilla y León, Priorat og Rueda. Listen er lang.</em></span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><em>Javier Rodriguez har studeret ved UC Davis i Californien, og hans ekspertise inden for jordbundsanalyse har ført til diverse forskningsprojekter samt konsulentarbejde for bl.a. Bordeaux-slotte som Olivier og Lafite-Rothschild. Med sådan en uddannelse er det ikke så underligt, at Javier mestrer winemakingens svære kunst, der i høj grad handler om at udvælge de rette marker med de bedste terroirs. Javier fremstiller terroirdrevne vine af høj kvalitet med fokus på økologi og med respekt for naturen og hjemlandet. </em></span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><em>I 2013 blev han æret med titlen som ’’Spaniens bedste vinproducent’’ (Vivir el Vino). Javier laver fortsat vin af topklasse fra sine forskellige, højtelskede terroirs. I 2014 blev Rodriguez Sanzo sågar inkluderet i en international liste af de 100 mest prisvindende vinerier i verdenen. Siden da har Javier kun forsøgt at forbedre produktionen endnu mere og konstant finde på nye innovative løsninger. </em></span></span></p>