<p><span style="font-size:16px;"><em><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><strong>En heroisk, ja nærmest mirakuløs Toro-rødvin. </strong></span></em></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><strong>Lavet på druer fra vinstokke, som har overlevet et angreb af den frygtede svampesygdom esca. (”Tras La Yesca” betyder ”efter esca”). </strong></span></span><strong style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 14px;">Den alvorlige sygdom angriber gamle vinstokke, som ender med at visne og dø.</strong></p>
<p><strong style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 14px;">Med udgangspunkt i biodynamiske praksisser lykkedes det Javier Rodriguez at redde et antal Tempranillo-stokke på en 4 hektar lille enkeltmark, som nu kommer til ære med denne enestående og livsbekræftende rødvin. </strong></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><strong>Flot rubinrød farve. Næsen emmer af friske jordbær, kirsebær, blomme og brombær. Diskrete strejf af urter, peber og mørk chokolade. I munden mellemfyldig med herligt saftige og læskende kvaliteter. Let pebret finish med stor ”drik mig nu”-appel. Nydes nu, eller gemmes 5-8 år fra høståret.</strong></span></span></p>
<p><span style="color:#FF0000;"><em><span style="font-size:18px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><strong>93/100 Verema<br />
91/100 Guia Penin<br />
90/100 Vivir el Vino</strong></span></span></em></span></p>
<p><span style="color:#DAA520;"><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><strong><span style="font-size:18px;">★★★★★</span></strong></span></span></span><em><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="color:#FF0000;"><strong><span style="font-size:18px;"> 5/5 Vinavisen</span></strong></span></span></span><br /><strong><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">"En rigtig flot rødvin med en fyldig og bred smag. I smagen mørke bær, blommer, chokolade og fint integrerede fadnoter efter tolv måneder på fransk og amerikansk eg." (Vurderet ved 99,95 kr.)</span></span></strong></em></p>
<p><strong style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 14px;">En meget alsidig rødvin – til hygge, kødretter, charcuterie, pizza, hverdag og fest. Nydes ved 15-17°C.</strong></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><strong>Tras La Yesca 2015 er fremstillet på 100% Tempranillo (Tinta de Toro). Druerne blev høstet d. 8 oktober 2015, i overensstemmlse med den biodynamiske kalender. Vinen modner 12 mdr. på små 300 liters franske og amerikanske egetræsfade før frigivelse.</strong></span></span></p>
<p><em><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><strong>Vinen er lavet af Javier Rodriguez. Et familieejet vinhus med fokus på kvalitet, terroir, økologi samt (i stigende omfang) biodynamik. Rodriguez Sanzo blev i 2013 kåret som ”Spaniens bedste vinproducent” (Vivir el Vino).</strong></span></span></em></p>