<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Dette har du ikke set før!</span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Et frækt masterblend af de to bourgognedruer, Gamay og Pinot Noir, der byder på bærsaftige fornemmelser og en lækker, klirrende frisk mundfølelse… Det bedste fra begge druer samlet i en og samme fortryllende vin! Det er ret usædvanligt at se de to optræde side om side, men Coteaux Bourguignons er en af de få appellationer i Bourgogne, som tillader at blande de to druesorter. Saftigheden fra Gamay suppleret med den legesyge elegance fra Pinot Noir – de to passer bare godt sammen – og så kan resultatet kun blive godt!</span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Forventningerne er i top, og vinen rammer bare spot on og forfører på stedet. Med en god portion finesse og nuancer. Vi kunne let blive forfaldne til denne bærrøde charmør, og vi forudser, at du vil blive det samme, hvis du er topfan af saftige, elegante vine…</span></span></p>
<h2><strong><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Smagenote</span></span></strong></h2>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><em>Fin kirsebærrød farve i glasset. Vinen lokker med sine saftige røde kirsebær, hindbær og jordbær i flot forening. Lette toner af skovbund og viol skimtes, inden vinen rundes mineralsk af med stor friskhed og finesse. Saftig, silkeblød og charmerende vin! Voldsomt vanedannende… Drik nu eller gem 5-6 år efter høståret.</em></span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Vinen anbefales til tapas, pizza, grillet fjerkræ eller ostetallerkener. Server ved 12-16 °C.</span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Vinen er lavet på Pinot Noir og Gamay, der høstes fra marker inden for appellationen Coteaux Bourguignons i Bourgogne, som er en af de få appellationer, hvor det er tilladt at blande de to druesorter. Modnet på ståltank for en frisk og ren gengivelse af frugten.</span></span></p>