<div data-video-src="636243856"> </div>
<p><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;"><em>Når producentens vine er for populære, må vi skabe vores egne restpartier!</em></span></span></p>
<p><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">Javier Rodriguez er kåret som <strong>Spaniens bedste winemaker.</strong> Han har samtidig været konsulent hos legendariske <strong>Lafite-Rothschild</strong> i Bordeaux. I dag laver han sine egne vine i - og hold nu fast - <strong>Ribera del Duero, Toro, Rioja og Priorat</strong>. Javier har succes i ALLE Spaniens mest hypede vinområder!</span></span></p>
<p><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">Normalt, når man handler med Javier, findes ordet "<strong>restparti" ikke.</strong> Men vi har overtalt "Spaniens bedste winemaker" til, at et restparti godt kan være på 10 helpaller!</span></span></p>
<p><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">Damalisco Crianza fra topåret 2015.<strong> Super saftig - perfekt moden - 100% Tempranillo</strong> fra kultårgangen 2015. Rost til skyerne i den </span></span>førende <span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">spanske vinguide, Guia Peñin, og senest af den hjemlige vinanmelder fra Barego'mad...</span></span></p>
<h2><span style="font-size: 14px;"><strong><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Smagenote</span></strong></span></h2>
<p><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Mørk og mættet dybrød farve. Næsen brager løs med koncentreret duft af hindbær, brombær, svesker og lakrids, der levner plads til fine hints mokka, balsamico, vanilje og kokos fra fadlaringen. Damalisco lægger sig fed og lækker fyldig på tungen med mørke, eksplosive kirsebærnoter og en luksuriøs undertone af sød, fadlagret balsamico. Lang, let krydret finish med venlige, silkebløde tanniner. Tempranillo i topklasse! Drik nu, eller gem 8-10 år fra høståret.</span></span></em></p>
<h2><span style="font-size: 14px;"><strong><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Anmeldelser af Rodriguez Sanzo Damalisco Crianza Toro 2015</span></strong></span></h2>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><em><span style="color: #ff0000;"><strong>95/100 Barego'mad - mad & vinblog</strong></span><br />"Damalisco Crianza 2015 har indbygget wow-effekt. Ikke mindst når man kigger på prisskiltet. Ethundredekroner. Bum. Her får du fedmefuld koncentret Tinta de Toro for alle dine sparepenge. Dybrød i glasset med en fantastisk viskositet, og en uimodståelig rødfrugtig næse der kaster om sig med brombær, solbær, hindbær, kirsebær, trøffel, chokolade, vanilje og missandten om jeg ikke også fornemmer lidt animalske udtryk i vinen. Wow. Det tegner godt det her. Smagen viser stor frugtighed med en fedmefuld fløjlsblød tekstur, og domineres af ekspressive aromaer af mørke bærfrugter, som matches af en fuldmoden frugtsyre, der gør denne Tempranillo frisk og saftig, mens de balsamico-søde tanniner guider vinen ud i en lang letkrydret finale. Det er virkelig høj klasse, som denne spanske storcharmør ligger for dagen, og jeg er ret begejstret. Havde der stået “Ribera del Duero” på etiketten, skulle du minimum have betalt halvtredsprocent mere for samme vinoplevelse. Derfor fortjener Damalisco Crianza Toro 2015 seks velfortjente stjerner. </em>★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)<em>" <span style="font-size: 12px;">- vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95</span></em></span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><em><span style="color: #ff0000;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong>91/100 Guia Peñin</strong></span></span></em></span><br /><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">"Colour: deep cherry, garnet rim. Nose: ripe fruit, fruit preserve, toasty, sweet spices. Palate: good structure, flavourful, round tannins."</span></span></em></p>
<p><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="color: #ff0000;"><strong>90/100 Rasmus Christensen, Winewherever</strong></span><br />"Super moden og tilgængelig tempranillo vin der med sin saftige frugt nemt holder en til glasset."</span></span></em></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #daa520;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong>★★★★★</strong></span></span></span><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"> <span style="color: #ff0000;"><strong>Flaskehalsen</strong></span><br />"Toro-området nordvest for Madrid giver nogle meget store og særlige rødvine. De er på samme tid voluminøse og alligevel bløde, og det kommer også til udtryk i denne Crianza fra Damalisco. Stor, smooth og kraftig og med den karakteristiske fornemmelse af mørk chokolade i eftersmagen, der lægger sig smukt omkring de modne frugter med sødme og bitterhed. Det er en rigtig lækker Toro – ikke mindst til prisen." <span style="font-size: 12px;">- vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95</span></span></span></em></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="color: #daa520;"><strong><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">★★★★★</span></strong></span><em><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"> (5 ud af 5 mulige) <span style="color: #ff0000;"><strong>Vinavisen</strong></span><br />"Vellavet rødvin på druen Tinta de Toro, der i distiktet Toro er et lokalt navn for Tempranillo. Vinen har et bredt smagsspektrum med noter af blommer, mørke bær, chokolade og vanille fra fade af fransk og amerikansk eg." </span></em></span><span style="font-size: 12px;"><em><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif;">- vurderet ved en tilbudspris på kr. 99,95</span></em></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Nyd den flotte Toro til grillet rødt oksekød, lam, vildt, gryderetter og modne oste. Servér ved 16-18°C.</span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Damalisco 2015 er fremstillet på 100% Tempranillo fra 30 til 60 år gamle, fritstående buskvine i D.O. Toro. De gamle, lavtydende vinstokke producerer frugt med imponerende smagsdybde, der bevares flot ved den relativt kølige gæring. 15 dages udblødning af drueskallerne samt hele 12 måneder på 80% franske og 20% amerikanske barriquefade føjer ekstra power, tannin og krydderi til smagsoplevelsen.</span></span></p>
<h2><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong>Rodriguez Sanzo</strong></span></span></h2>
<p><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">En vinmager med gigantiske aspirationer. Et kæmpe vindyrkende land med utallige appellationer at lave vin fra. Kunsten at fremavle det bedste - og kun det bedste - fra hver region er det fornemmeste formål for vinproducenten Rodriguez Sanzo som blev grundlagt i 2003 af winemaker Javier Rodriguez. Et familieejet vinhus med fokus på kvalitet, terroir, økologi, biodynamik og bæredygtighed.</span></span></em></p>
<p><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">“En fantastisk vin er for mig en perfekt cirkel opdelt i sektioner hvor terroir, druetypen, klimaet og vinmageren tilsammen smeder det endelige resultat.”</span></span></em></p>
<p><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Og netop dette gør Javier Rodriguez til perfektion. Javier er en ambitiøs og alsidig producent, der producerer vin flere forskellige steder i Spanien, heriblandt Ribera del Duero, Rioja, Toro, Castilla y León, Priorat og Rueda. Listen er lang.</span></span></em></p>
<p><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Javier Rodriguez har studeret ved UC Davis i Californien, og hans ekspertise inden for jordbundsanalyse har ført til diverse forskningsprojekter samt konsulentarbejde for bl.a. Bordeaux-slotte som Olivier og Lafite-Rothschild. Med sådan en uddannelse er det ikke så underligt, at Javier mestrer winemakingens svære kunst, der i høj grad handler om at udvælge de rette marker med de bedste terroirs. Javier fremstiller terroirdrevne vine af høj kvalitet med fokus på økologi og med respekt for naturen og hjemlandet.</span></span></em></p>
<p><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">I 2013 blev han æret med titlen som ’’Spaniens bedste vinproducent’’ (Vivir el Vino). Javier laver fortsat vin af topklasse fra sine forskellige, højtelskede terroirs. I 2014 blev Rodriguez Sanzo sågar inkluderet i en international liste af de 100 mest prisvindende vinerier i verdenen. Siden da har Javier kun forsøgt at forbedre produktionen endnu mere og konstant finde på nye innovative løsninger.</span></span></em></p>