<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"> Moderne Rioja i topform!</span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Labre Lacrimus fra Rioja er vendt farligt tilbage – og det i en årgang blåstemplet som ’’very good’’ af det officielle råd i Rioja. Samme dejlige vin, samme reservakvalitet og samme uforlignelige velsmag – blot i en endnu bedre årgang end den forrige!</span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Vinen er en trussel mod alle middelmådige Rioja’er, der er milevidt bagud i forhold til Lacrimus… Største Rioja til prisen?!</span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">En <em>seriøs</em> powerbombe med hele 15 % alkohol indsvøbt i solmoden og saftig Bamseline-blød frugt. Lacrimus er endnu en lækker Rioja i en lang række af pletskud fra ’’Spaniens bedste vinproducent’’, Rodriguez Sanzo, hvis pile sjældent misser målet.</span></span></p>
<h2><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong>Smagenote</strong></span></span></h2>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><em>Dyb rubinrød farve i glasset. Denne modne Rioja Reserva er tætpakket med mørk frugt som solbær og brombær i smuk forening med velintegreret fadkrydderi, der kommer til syne som et eksotisk baggrundstæppe. En varieret palette med noter af lakrids, espressobønner, chokolade og lidt nøddeknas udfolder sig i duften og smagen. Den høje alkoholprocent bliver flot camoufleret af den tætte bamsefrugt og får lidt modspil fra den friskhed og mineralitet, som vinen gemmer på. Dette er Rioja! Drik nu eller gem 8-10 år fra høståret.</em></span></span></p>
<p style="color: #333333; font-family: sans-serif, Arial, Verdana, 'Trebuchet MS'; font-size: 13px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif;">Oplagt til lam, steaks og kraftige spanske tapas. Lækker som meditationsvin.</span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Rioja Reserva 2015 er lavet på 85% Tempranillo, 10% Graciano, 3% Garnacha og 2% Maturana – forrygende "Rioja-value" i ægte Reserva-kvalitet med klassiske krydderier fra hele 21 måneders lagring på franske egetræsfade. </span></span></p>
<p><strong style="font-size: 14px; font-family: arial, helvetica, sans-serif;">Om Rodriguez Sanzo</strong></p>
<p><em><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">En vinmager med gigantiske aspirationer. Et kæmpe vindyrkende land med utallige appellationer at lave vin fra. Kunsten at fremavle det bedste - og kun det bedste - fra hver region er det fornemmeste formål for vinproducenten Rodriguez Sanzo som blev grundlagt i 2003 af winemaker Javier Rodriguez. Et familieejet vinhus med fokus på kvalitet, terroir, økologi, biodynamik og bæredygtighed.</span></span></em></p>
<p><em><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">“En fantastisk vin er for mig en perfekt cirkel opdelt i sektioner hvor terroir, druetypen, klimaet og vinmageren tilsammen smeder det endelige resultat.”</span></span></em></p>
<p><em><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">Og netop dette gør Javier Rodriguez til perfektion. Javier er en ambitiøs og alsidig producent, der producerer vin flere forskellige steder i Spanien, heriblandt Ribera del Duero, Rioja, Toro, Castilla y León, Priorat og Rueda. Listen er lang.</span></span></em></p>
<p><em><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">Javier Rodriguez har studeret ved UC Davis i Californien, og hans ekspertise inden for jordbundsanalyse har ført til diverse forskningsprojekter samt konsulentarbejde for bl.a. Bordeaux-slotte som Olivier og Lafite-Rothschild. Med sådan en uddannelse er det ikke så underligt, at Javier mestrer winemakingens svære kunst, der i høj grad handler om at udvælge de rette marker med de bedste terroirs. Javier fremstiller terroirdrevne vine af høj kvalitet med fokus på økologi og med respekt for naturen og hjemlandet.</span></span></em></p>
<p><em><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size: 14px;">I 2013 blev han æret med titlen som ’’Spaniens bedste vinproducent’’ (Vivir el Vino). Javier laver fortsat vin af topklasse fra sine forskellige, højtelskede terroirs. I 2014 blev Rodriguez Sanzo sågar inkluderet i en international liste af de 100 mest prisvindende vinerier i verdenen. Siden da har Javier kun forsøgt at forbedre produktionen endnu mere og konstant finde på nye innovative løsninger.</span></span></em></p>