<p><em><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">"Our top cru, le grand vin de La Màgia." - Fabian Schwarz</span></span></em></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Ciliegio repræsenterer den absolutte top af La Magias formåen. Fra de ældste Sangiovese-stokke med det laveste høstudbytte kommer druer af allerhøjeste koncentration og kvalitet. </span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Resultatet er en helt fabelagtig verdensklasse-Sangiovese, der i superårgangen 2016 er forædlet med 36 måneders lagring på 80% helt nye 500 liter franske egetræsfade.</span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Vinen er opkaldt efter de to smukke kirsebærtræer, der står på hver sin side af La Magiàs fineste enkeltmark. Kun 1108 nummererede flasker er produceret. </span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Vi har fået 30 !!!</span></span></p>
<h2><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;"><strong>Anmeldelser af La Magia Brunello di Montalcino Ciliegio 2016</strong></span></span></h2>
<p><span style="color:#FF0000;"><strong><em><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">98/100 Doctor Wine</span></span></em></strong></span></p>
<p><em><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="color:#FF0000;"><strong>96/100 James Suckling</strong></span><br />
“A tight, powerful red with lots of black-cherry, vanilla, dark-chocolate and walnut-shell aromas and flavors. It’s full, tight and tannic with loads of fruit, which is reserved and tight under the tannins. Needs three to four years to open.”</span></span></em></p>
<p><em><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="color:#FF0000;"><strong>96/100 International Wine Report</strong></span><br />
"Exciting in color, it dispenses authority and devastating sensory progression in the swing of fruity notes of raspberry, currant, pomegranate, grapefruit peel and burnt sage. Medium-full body, velvety tannins that caress the palate and a finish with a voluminous and sweet character. Best from 2022 when the sweet notes are fully merged into the matrix."</span></span></em></p>
<p><em><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="color:#FF0000;"><strong>96/100 Intravino</strong></span><br />
“Red and black currants, blueberries and blackberries, dense sip that moves in wide strides, final crescendo.”</span></span></em></p>
<p><em><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="color:#FF0000;"><strong>94/100 Vinous</strong></span><br />
“The 2016 Brunello di Montalcino Ciliegio hails from a single parcel from within the La Magia vineyards. It takes a much more refined approach than the straight Brunello, with aromas of ripe strawberry and cherry complemented by mulling spices and dusty earth, which creates an autumnal feel. The textures are silky-smooth, ushering in citrus-tinged red fruits and minerals. This is wonderfully vibrant yet classically dry and structured, tapering off to notes of licorice, tobacco and a bit of toasty oak. Give the Ciliegio three to five years in your cellar before checking in - you won’t regret it.”</span></span></em></p>
<p><strong><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Om La Magia</span></span></strong></p>
<p><em style="box-sizing: border-box; color: rgb(33, 37, 41); font-size: 16px; font-family: "Open sans";"><span style="box-sizing: border-box; font-size: 14px;"><span style="box-sizing: border-box; font-family: arial, helvetica, sans-serif;">Fabian Schwarz laver i sandhed magisk Brunello. Men rent faktisk er navnet La Màgia afledt af ”magione”, der betyder hus. Den historiske bygning var oprindeligt sidste hvilested for pilgrimme på vej til klosteret i Sant Antimo. Fabian Schwartz, der er ønolog fra Italiens mest prestigiøse vinskole, overtog La Màgia fra sine forældre i 2011. Alle druer høstes fra én samlet vinmark, der dyrkes økologisk. Sydvendt eksponering og høj beliggenhed giver Sangiovese med en unik kombination af power og friskhed. I vineriet frembringer Fabian vine med ekstra parfume og klasse ved en langvarig udblødning af drueskallerne samt inklusion af hele drueklaser. Alle Brunello-vine modnes på delvist nye 500 liters franske egetræsfade (tonneaux). La Màgias absolutte flagskib, Ciliegio, stammer fra en unik Cru-parcel, der frembringer druer og vin med særlig koncentration. Anmeldelserne er i en klasse for sig, ikke mindst når de attraktive priser tages i betragtning. Vineriet drives i vid udstrækning på basis af solenergi. </span></span></em></p>