<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;"><em>“Where pleasure is more important than prestige” – Robert Parker</em><br /><em>“A bargain hunter’s paradise” – The Burgundy Report</em></span></span></p>
<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Anmelderne elsker Savigny-lès-Beaune! Det kriminelt oversete vindistrikt byder på en overflod af saftige bourgonevine, der som oftest repræsenterer forbløffende value-for-money.</span></span></p>
<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Således også denne florale, skovbundsduftende og jordbærsaftige Pinot Noir, der tilmed er forkælet med 8-16 måneders lagring på 40% helt nye egetræsfade. </span></span></p>
<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Der er en vildt charmerende lethed og elegance over denne saftige lækkerbisken, der stille og roligt bevæger sig ind i sit optimale drikkevindue. Top value!</span></span></p>
<h2><strong><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Smagenote</span></span></strong></h2>
<p><em><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Lys, fin og elegant kirsebærrød i glasset. Næsen lokker med ægte burgundisk charme… og duft af vilde roser, knuste sten, rabarber, skovjordbær, hindbær, kirsebær og vanilje. I munden blød og sitrende saftig med vaniljekrydrede røde bær. Mineralsk skovbund, krydderurter og lidt sorte teblade i finalen. En virkelig harmonisk og meget, meget dejlig rød bourgogne! Drik nu, eller gem +15 år fra høståret. </span></span></em></p>
<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Nyd den til saftigt andebryst, fuglevildt, kylling med svampe eller modne oste. Prøv også asiatiske retter med laks og tun. Server ved 14-17°C</span></span></p>
<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Vinen er fremstillet på 100% Pinot Noir fra ler- og kalkstensholdige marker i Savigny-lès-Beaune, der ligger kilet ind i smørhullet mellem berømte Corton og Beaune.</span></span></p>
<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;">Druerne høstes i hånden, og vinen gærer på ståltank med frugtbevarende temperaturstyring. Frugten får dog lov at koldmacerere ved 8°C i nogle dage inden gæringen for at trække ekstra farve og frugt fra drueskindet. Herefter følger den 3 uger lange gæring, hvor manuelle punch downs og overpumpninger af mosten sikrer et skånsomt udtræk af farve, frugt og tanniner fra drueskindet. Efter endt gæring følger 5 dages ”post-maceration”, som trækker ekstra stuktur og gemmepotentiale fra drueskindet. Vinen omstikkes endeligt til lagring på 228 liter burgundiske egetræsfade, heraf 40% helt nye.</span></span></p>