<p>BORDEAUX EN PRIMEUR 2022</p>
<p><strong>Derfor skal du købe en primeur hos Supervin:</strong></p>
<p>Markedets laveste pris allerede ved 6 flasker – vi tvinger dig ikke til at købe 12.</p>
<p>En tryg og sikker oplevelse fra bestilling til levering. Supervin har 4,8 stjerner hos Trustpilot samt flere års erfaring med salg og levering af en primeur-vine.</p>
<p><strong>Sådan fungerer en primeur:</strong></p>
<p>Du køber og betaler nu, inden vinen kommer på flaske, for at få Bordeaux til vanvittige priser! Det er ikke unormalt at spare 20-30% i forhold til frigivelsespriserne. Vinene hjemkommer frem til 30/6-2025. Vi kontakter dig og aftaler levering, når vinen kommer hjem. Priser er inklusive moms og afgifter.</p>
<p><strong>OBS – en primeur-bestillinger må kun indeholde en primeur-varer.</strong></p>
<p><strong>Om Château Grand Barrail Lamarzelle Figeac 2022</strong></p>
<p><strong><em>Beliggenhed: </em></strong><em>St-Émilion </em><em><br /><strong>Beplantet areal: </strong>11 ha <br /><strong>Plantede druesorter: </strong>80 % Merlot, 20 % Cabernet Franc<br /><strong>Fadmodning: </strong>12-16 mdr. Ca. 30 % nye barriquefade</em></p>
<p>Château Pierre ligger med perfekt sydvendt placering på et kalkstensplateau lige overfor berømte Château Figeac. Deres 11 hektar vinmarker ligger med andre ord på et verdensklasse-terroir, hvorfra ejeren og den tidligere skiløber, Jean Dutruilh, laver de forrygende vine i samarbejde sin far. Der er lagt i kakkelovnen til en af slottets bedste vine her i 2022, hvor James Suckling giver imponerende 94-95 points. Til denne pris er det bare med at hamstre!<br /><br />Obs. Slottet er tidligere kendt som Château La Croix Figeac</p>
<p><strong>Anmeldelser af Chateau Pierre 1er Saint-Emilion Grand Cru 2022</strong></p>
<p><span style="color: #ff0000;"><strong><em>94-95/100 James Suckling</em></strong></span><strong><em><br /></em></strong><em>“A solid Pierre with chocolate, hazelnut, berry and orange peel aromas and flavors. Full to medium body. Juicy tannins and fruity. Poised and fresh finish.”</em></p>
<p><span style="color: #ff0000;"><strong><em>93/100 Bettane & Desseauve</em></strong></span></p>
<p><span style="color: #ff0000;"><strong><em>93/100 Markus del Monego</em></strong></span></p>
<p><span style="color: #ff0000;"><strong><em>91-93/100 The Wine Cellar Insider</em></strong></span><strong><em><br /></em></strong><em>“Dark in color, the wine shows off its flowers, black cherries, licorice, espresso, and plums easily, Supple, creamy, silky, and lush, the polished finish carries on with its layers of dark, luscious fruits, and toasty oak. Drink from 2025-2040.”</em></p>
<p><span style="color: #ff0000;"><strong><em>91/100 Jane Anson</em></strong></span><em><br />“Starts with a punch of black cherry and damson fruits, all sleek and sillky, then a whack of chocolate, tar, blackcurrant puree, creme de cassis. Clear tannic build up through the palate, this high intensity and confident.”</em></p>
<p> </p>