<p><span style="font-size: 14px;"><em>”92 point. Den sikre vinder, som du altid kan hive ned fra hylden, hvis du mangler en god rødvin” </em><strong><em>– Mad & Monopolet</em></strong><em><br /><br />”91 point.” <strong>– WineWherever</strong></em></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><em>"90 point. Det dufter dejligt, comfortagtigt, blødt, sødt og endda animalsk, absolut med god mørk frugt og fyldighed ... faktisk en meget fin Ripasso." </em><strong><em>- Houlberg</em></strong></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;">Contessa Giulia er en genial Ripasso-nyhed fra storårgangen 2019, der allerede hyldes som Valpolicellas største i 20 år eller mere!</span></p>
<p><span style="font-size: 14px;">Vi har investeret stort og forhandlet en gigantisk volumerabat på Contessa Giulia, så du kan få Amarone-koncentreret og luksuriøst fadkrydret Ripasso i glasset for en ganske beskeden pris.</span></p>
<p><span style="font-size: 14px;">Her er altså power, point og mundsmeltende Valpolicella-rødvin på et helt fantastisk niveau til prisen! Et indiskutabelt must-try.</span></p>
<h2><span style="font-size: 14px;"><strong>Smagenote</strong></span></h2>
<p><span style="font-size: 14px;"><em>Contessa Giulia præsenterer sig med en fed og mørk kirsebærrøde farve… På næsen emmer det af Ripasso i topklasse og nærmest kaster om sig med violer, saftdryppende kirsebær, skovbund, kakao, lakrids og rosiner, der gemmer på varme og hyggelige krydderier som vanilje, kaffe og kanel fra fadlagringen… Vinen glider let og elegant over tungen med sit bløde og harmoniske mix af rosinsødme, saftig mørk powerfrugt, friske urter og lækre krydderier. Contessa Giulia kommer i mål med en imponerende lang finish, hvor finpolerede tanniner, chokolade og kaffe sæter et flot punktum for en stor Ripasso-oplevelse. Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret. </em></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><strong>Anmeldelser af</strong><strong> </strong><strong>Contessa Giulia Valpolicella Ripasso doc 2019</strong></span></p>
<p><span style="color: #ff0000; font-size: 14px;"><em><strong>92/100 Mad & Monopolet</strong></em></span><br /><span style="font-size: 14px;"><em>”Den sikre vinder, som du altid kan hive ned fra hylden, hvis du mangler en god rødvin og er lidt i tvivl om retning. Jeg har smagt stort set alle deres årgange, og faktisk ingen af dem skuffer. Denne har masser af mørk frugt i næsen - brombær, blomme, rosiner, kirsebær samt kaffe, mørk chokolade og et fint hint af vanilje og eg. Den har en fin friskhed, som holder den i flot balance sammen med en lækker sødmefuldhed i munden.” (vurderet ved en tilbudspris på kr. 89,95)</em></span></p>
<p><span style="color: #ff0000; font-size: 14px;"><em><strong>91/100 WineWherever, Rasmus Christensen</strong></em></span></p>
<p><span style="color: #ff0000; font-size: 14px;"><em><strong>90/100 Houlberg</strong></em></span><br /><span style="font-size: 14px;"><em>"Det dufter dejligt, comfortagtigt, blødt, sødt og endda animalsk, absolut med god mørk frugt og fyldighed. Frugten er klart blommer, sorte kirsebær og brombær, men fadene bidrager med vaniljesukker, kakao, blød lakrids og tør engelsk lakrids, blæk og bagepulver. Det er ikke en overfed Ripasso ... faktisk er duften pænt sammenhængende og ganske frugtrig med disse fadnoter. Smagen virker også lettere og en smule mere ren og stringent end 2018'eren, men det klæder faktisk bare vinen. Dermed virker syren mere rank og slank med en smule tranebær og citronsyre suppleret med en svag lemon bitterhed. Det giver friskhed og sammen med en frugt af lyse kirsebær og blommer samt en lille tør sødme, så er det faktisk en meget fin Ripasso.</em></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;">Nyd den solo - eller som en alsidig makker til saftige steaks, barbeque, pulled pork, pasta, pizza og modne oste. Server ved 15-18°C</span></p>
<p><span style="font-size: 14px;">Vinen er fremstillet på et klassisk Amarone-blend af Corvina, Rondinella og Molinara fra udvalgte topmarker i Valpolicella. Ripassoens berømte ”ekstra-gæring” sker på ståltank med druemateriale fra Amarone-produktionen. Herefter krydres og afrundes rødvinen gennem 6 måneders modning på egetræsfade, inden den er klar til frigivelse</span></p>