<p><strong style="font-size: 14px;">91 pts James Suckling. </strong></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Dyb rubinrød i glasset. Næsen lokker med lækre aromer af blomme, brombær og solbær, samt herbale undertoner og let ristet krydderi. I munden ret seriøs med elegante bærnoter, krydderi og moden tannin. Drikkeklar ved frigivelse, men kan gemmes 8-10 år fra høståret.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><em><strong><span style="color:#FF0000;"><span style="font-size:18px;">91/100 James Suckling</span></span><br />
“Very attractive ripe dark plum and spiced orange zest aromas and poached spiced strawberry fruits. The palate has a smooth and plush core of strawberry fruits with a vibrant, zesty finish. Drink or hold.”</strong></em></span></span></p>
<p><strong style="font-size: 14px;">Prøv denne Haut-Médoc til serveringer med lam, vildt eller rødt oksekød. Nydes ved 17-18°C.</strong></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>2015 Chateau Miqueu Cru Bourgeois er fremstillet af 60% Cabernet Sauvignon, 35% Merlot og 5% Petit Verdot. Druerne stammer fra 54 hektar med grus og ler over kalksten, umiddelbart vest for St.-Estephe. Klassisk vinifikation med temperaturstyret gæring på rustfrit stål. 3-4 ugers macerationstid, fulgt af 15 måneders modning på 225 l. franske barriques.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Bag Chateau Miqueu står familien Ferré fra Chateau Ferré i Vertheuil. År efter år samarbejder familiemedlemmerne om samtlige opgaver i vinproduktionen – fra vinterbeskæring til den afsluttende sammenstikning af vinen. Og altid med kvalitet for øje!</strong></span></p>
<p> </p>