<p><span style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 14px;">Et magisk touch af Cheval Blanc...!</span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Efter næsten 2 års læretid på berømte Cheval Blanc (1er Grand Cru Classé A) har ambitiøse Alexandre Plocq overtaget Château Vieux Rivallon fra sin 95 år gamle bedstefar, Charles Bouquey.</span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Generationsskiftet skete netop under tilblivelsen af denne lækre rødvin, som blev høstet af den gamle generation og fadmodnet under ”lærlingen fra Cheval Blanc”!</span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Resultatet er ganske enkelt fremragende. Lækker smooth og elegant frugtig med luksuriøse krydderier fra delvis modning på barriquefade.</span></span></p>
<h2><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong>Smagenote</strong></span></span></h2>
<p><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Indbydende kirsebærrød med begyndende strejf af tegl nær glassets kant. Næsen lokker med indsmigrende duft af viol, skovjordbær, kirsebær og mørke blommer, som gemmer på fine strejf af solbærbusk, mynte og trøfler samt lidt ristedee kaffebønner fra fadet. I munden blød og elegant med saftig frugt og fine fadnoter i fuldent balance. Eftersmagen er smukt balanceret med silkefine tanniner, søde krydderier og begyndende strejf af skovbund. Pragtfuld højrebredsjuice! Drik nu, eller gem +10 år fra høståret.</span></span></em></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Nyd den gerne til saftige staks, kalvekød, lam, andebryst, svampe og modne oste. Server ved 16-18°C</span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Vinen er fremstilllet på et klassisk ”højrebredsblend” af 60% Merlot og 35% Cabernet Franc, som er nøje tilsmagt med 3% Cabernet Sauvignon og 2% Malbec. Druerne høstes fra slottets egne sand- og grusholdige marker for foden af St-Émilion-plateauet, ikke langt fra Château Figeac. Vinen gærer på traditionel vis og modner på et mix af ståltank og 1 år gamle barriquefade.</span></span></p>
<h2><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong>Om Château Le Grand Faurie</strong></span></span></h2>
<p><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Vinen laves på St-Émilion-slottet Château Vieux Rivallon, der har været familieejet i 5 generationer. Den kvalitetsfanatiske Charles Bouquey nåede at drive slottet i næsten 70 år, inden han for nogle år siden gav slottet videre til sit barnebarn Alexandr Plocq, der har lært at dyrke druer og lave vin i verdensklasse efter 18 måneders praktik hos selveste Château Cheval Blanc!</span></span></em></p>
<p><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Slottet råder over 20 sand- og grusholdige hektar i den vestlige del af St-Émilion, nær ikoniske slotte som Château Figeac og Cheval Blanc. Alexandre Plocq arbejder i lælderen tæt sammen med den ønologiske konsulent Stéphane Toutoundji.</span></span></em></p>