<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Drikkemoden perle fra populære Pauillac!</span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:16px;"><span style="color:#FF0000;">99/100 point til vintage 2009 på Robert Parkers Vintage Chart.</span></span><br />
– Den bedste årgang nogensinde, ifølge verdens mest indflydelsesrige vinanmelder!</span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Chateau Haut Pauillac er en ægte ”venstrebreds-klassiker”. Vinen er lavet med 60% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot, 15% Cabernet Franc, 3% Petit Verdot og 2% Malbec, der efter en temperaturstyret vinifikation hygger sig 18 måneder på franske egetræsfade.</span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">En blot 2 hektar mark leverer druer i topkvalitet. Vinstokkene på den lille mark er gamle. Meget gamle. Med en alder på mere end 50 år giver den enkelte vinstok meget få, men til gengæld super koncentrerede vindruer, der i sidste ende forstærker intensitet og kompleksiteten i Haut Pauillac 2009.</span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Flot ”Bordeaux-moden” farve i glasset. Frugten er selv efter 10 år velbevaret og perfekt balanceret. Dybde og personlig præger vinens smag. Blyantspids, pibetobak og ”terroir”. De 10 års modning har virkelig forkælet vinens nuancer, og du kan sagtens gemme den 5-7 år mere</span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Pauillac er den kommune i Bordeaux der huser flest Grand Cru Classé vine. Vinen er her dermed nabo til slotte som Château Mouton Rothschild, Château Lynch Bages og Château Pichon Baron de Longueville!</span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Prøv den modne Pauillac med lam eller oksekød. Det er en fantastisk kombination. Server gerne vinen ved 16-18°C. </span></span></p>
<p> </p>