
BEST BUY!!
Ved Dordognes bred har vi fundet denne lille guldklump af en producent. Lille og familiedrevet, men ekstrem ambitiøs! 92 pts. James Suckling - Saint-Émilion fås simpelthen ikke bedre til prisen!!
Mørk i glasset. Sorte kirsebær, blomme, solbær og lakrids. Fed og powerfuld i munden med mørke bærtoner, anis og præcis tannin. Drikkeklar ved frigivelse, men kan gemmes 5-10 år fra høståret.
92/100 James Suckling ”Plenty of plum and orange peel aromas following through to a full body. Dense and layered tannins with a chewy yet soft texture. Reserved and focused tannins.”
Saint-Émilion er en pragtfuld partner til lam, andebryst, kalv, rødt oksekød og oste. Serveres ved 17-18°C
2015 Chateau Graves de Rabion er fremstillet på 90% Merlot og 10% Cabernet Franc. Vinens intense bærsmag er fremelsket ved streng beskæring af skud, knopper og umodne druer (grøn høst). Traditionel vinifikation på cementtank.
Bag Chateau Graves de Rabion står Vignobles Bouladou ved Dordogneflodens bred. Laurianne Bouladou er en ambitiøs ønolog – passioneret i forhold til at maksimere kvaliteten af sine vine. Med ”Les Graves” og ”Rabion” har Laurianne identificeret to særligt lovende parceller, hvis 16 ha danner grundlaget for denne fremragende vin. Hun har opgraderet sin fars vineri med thermo-vinifikation og seneste filtreringsteknologi.
Laveste pris:
129.95 DKK
Wine Type:
Red Wine
Country:
FR
Region:
Bordeaux
Vintage:
Non-Vintage
Grape Varieties:
Cabernet Franc, Merlot
Bottle Size:
750 ml
Se hvordan prisen har udviklet sig over tid og find det perfekte tidspunkt at købe.
Log ind for at se prishistorik