<p><strong style="font-size: 14px;">”Som regel god til prisen”, konkluderer legenden Hugh Johnson om Haut-Médoc. Elegante Chateau Beyzac fra den klassiske årgang 2014 er klassificeret Cru Bourgeois og hædret med guld. Vi udbyder vinen i forsalg til ekstra skarp pris!!</strong></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Næsen lokker med friske aromaer af røde og mørke bær, strejf af tobak samt lidt søde krydderier fra fadmodningen. I munden frisk og ren med elegant frugt og behagelig tanninstruktur. Flot Haut-Médoc! Drikkeklar ved frigivelse, men kan gemmes 5-10 år fra høståret.</strong></span></p>
<p><em><span style="font-size:14px;"><strong>Guldmedalje ved Concours Mondial de Bruxelles 2017 (årg. 2014)</strong></span></em></p>
<p><em><span style="font-size:14px;"><strong>Cru Bourgeois-klassificeret 8 år i træk (årg. 2008 -2015).</strong></span></em></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Prøv Haut-Médoc til serveringer med lam, vildt eller rødt oksekød. Nydes ved 17-18°C.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>2014 Chateau Beyzac er fremstillet på 60 % Cabernet Sauvignon og 40% Merlot fra 14 hektar med ler, kalk og grus. Mosten gæres temperaturstyret med 3 ugers maceration af drueskallerne for optimalt udtræk af farve, aroma og tannin. Modnet på 225 l. barriquefade, heraf 30% nye.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Familien Roland tog i 1970’erne den lidt usædvanlige rejse fra Bourgogne til det nordlige Médoc. Her driver familien nu tre vinslotte, henholdsvis Les Granges de Civrac (Médoc), Condé Boribeille (St.-Éstephe) samt Beyzac (Haut-Médoc). Beyzac stammer fra 1600-tallet, og ejendommen regnes for et historisk monument.</strong></span></p>