<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">'’Mini-Brunello’’ fra stjernehuset Casanova di Neri, der høster topanmeldelser i kassevis og flere gange har opnået mirakuløse 100 point hos de helt store anmeldere.</span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Samme marker og druer, som de bruger til deres topvine. Samme omhu fra mark til vineri. Kun fadlagringen er afkortet, og det giver en uimodståelig drikkevenlig og frugtcharmerende vin.</span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Selv i deres ’’almindelige’’ Rosso fornemmer man storheden. En unik mulighed for at få en fornemmelse af husets stil – uden at betale en formue for det!</span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Ja tak, vi er klart fans af denne Rosso fra den ekstremt lovende årgang 2019.</span></span></p>
<h2><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><strong>Smagenote</strong></span></span></h2>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><em>Smuk kirsebærrød farve i glasset. En frugtig duft af viol, friske Morello-kirsebær og sorte blommer stiger op af glasset og pirrer frækt næsen. Nedenunder finder vi Sangiovese-klassiske noter af balsamico og middelhavsurter akkompagneret af lidt tobak og diskret fadkrydderi. I finalen fornemmes timian og sort te. Saftighed og sublim drikkeglæde i overdådige mængder! Drik nu eller gem 4-6 år fra høståret.</em></span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Nydes til lyst kød, rødt oksekød, pasta, pizza, charcuteri og ost. Servér ved 15-17°C.</span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Rosso di Montalcino 2019 er fremstillet på 100% Sangiovese fra markerne Le Centine og Pietradonice, der er lokaliserede hhv. syd og sydøst for Montalcino. De håndhøstede Sangiovese-druer dobbeltsorteres i mark og vineri, så kun frugt i verdensklasse finder vej til den færdige vin.</span></span></p>
<h2><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><strong>Om Casanova di Neri</strong></span></span></h2>
<p><em><span style="font-size:14px;"><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Verdensmester i Sangiovese? Casanova di Neri har skrabet flere 100 point-udmærkelser til sig, end vi umiddelbart kan holde rede på. Wine Spectator siger det lige ud: ”Verdens bedste Brunello-producent”. I 1971 plantede Neri-familien sine første vinstokke, og i 1978 lancerede man sin første vin. I dag råder huset over 66 hektar vinmarker. Fra de køligste terroirs, nær vingården i det nordøstlige Montalcino, høstes druer til Cerretalto og White Label, mens berømte Tenuta Nuova laves af druer fra varmere marker syd for Montalcino. Mens ”White Label” hylder den klassiske Brunello med lang modning på store slavonske fade, så flirter såvel Cerretalto som Tenuta Nuova diskret med det moderne. Begge modner på 500 liters franske egetræsfade, heraf dog kun 5% nye. Tre forskellige udtryk af Sangiovese, tre dybt fascinerende verdensklassevine.</span></span></em></p>