<p><span style="font-size:14px;"><strong>Rosso di Montalcino, som ikke er en 2. vin til Brunello, er dyrket 100% på Sangiovese Grosso. Man bruger kun de bedste druer fra en enkelt mark, der ligger i Cetine. De næstbedste druer bliver solgt til andre vingårde i området.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Vinen er desuden lagret 12-15 måneder på slavonske træfade, for derefter at blive lagret min. 1 år på flaske, inden vinen bliver frigivet.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Farve: Dybrød.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Duft: Solbær, brombær og lidt chokolade.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Smag: Kraftig og dog blød og fyldig med smag af solbær med hint af læder.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Lagring: 5-7 år.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Perfekt til: Kalve- og oksekød, oste med smag og vildt.</strong></span></p>
<p> </p>
<p><strong>Find flere Mon</strong></p>