<p><span style="font-size:14px;"><strong>Casa Marin er beliggende i San Antonio Valley, et kystnært klima, kun 4 km fra havet. Gennemsnits temperaturen er 15 grader, med sommer temperaturer ikke højere end 28 grader.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Terroiret er et af de mest ejendommelige og unikke terroirs i verden. Kendetegnet ved sine stejle bakker, en kølig hav brise med morgen tåge, og dens minerale “Tierras Blancas” på grund af dens hvide jord og maritime aflejringer.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Årgang 2013 er desværre ikke anmeldt - men 2012'eren har 92/100 hos Robert Parker.</strong></span></p>
<p><span style="color:#FF0000;"><span style="font-size:14px;"><strong>Det er yderest sjældent du finder moden Pinot, i den her kvalitet, til den her pris. For ikke at sige aldrig!</strong></span></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Druerne høstet i hånden i den anden uge af april i små spande af 18 kg. Frugten udvælges manuelt på sorteringsbordet, hvorefter de af stilkes og knuses. Druerne gennemgår herefter en kold udblødning i 4 dage. Mosten gæres spontant med tre manuelle nedpresninger af skallerne om dagen. Før gæringen er afsluttet overføres mosten til franske egetræsfade (ingen nye fade), for det meste anden års fade. Vinen ligger 3 uger på gærresterne og er ufiltreret. </strong></span></p>
<p><em><span style="font-size:14px;"><strong>Modne kirsebær, frisk plukkede skovjordbær, terroir, terroir og terrior - det er præcis som når du drikker Gevrey Chambertin! Skovbund, animalske noter - den nu 5 år gamle vin har det hele - og kan udvikle sig 4-5 år mere.</strong></span></em></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong style="font-size: 14px;">Vinen er meget velsmagende, afbalanceret med en veldefineret stil, hvor fadet integreres perfekt med vinen. En elegant vin med en lang vedholdenhed.</strong></span></p>