<p><span style="font-size:14px;"><strong>Som Mariano Bugioni selv siger så er denne vin ”A Shameless proposal of Garganega and Durella Grapes matched into a sparkling brut”. </strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Vi kan kun give ham ret! Og vi elsker hans inspirerende måde at lave nye fantastiske vine.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong><span style="color:#FF0000;">La Spudorato har en brilliant strågul farve og dufter intenst af blomster og eksotisk frugt. Smagen er næsten tør med en lille smule sødme. Vinen er deligt balanceret med frisk syre og bløde tanniner.</span></strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Vi anbefaler en serveringstemperatur på ca. 6 ℃ - til grillet fisk eller som en smagfuld velkomstdrink.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Lo Spudorato består af 80% Garganega og 20% Durella.</strong></span></p>
<h2 style="box-sizing: border-box; margin-top: 0px; margin-bottom: 0.5rem; font-size: 2rem; color: rgb(33, 37, 41); font-family: "Open sans";"><span style="box-sizing: border-box; font-weight: bolder;"><span style="box-sizing: border-box; font-size: 14px;"><span style="box-sizing: border-box; font-family: arial, helvetica, sans-serif;">Om Buglioni</span></span></span></h2>
<p style="box-sizing: border-box; margin-top: 0px; margin-bottom: 1rem; color: rgb(33, 37, 41); font-family: "Open sans"; font-size: 16px;"><em style="box-sizing: border-box;"><span style="box-sizing: border-box; font-size: 14px;"><span style="box-sizing: border-box; font-family: arial, helvetica, sans-serif;">Buglioni er beliggende i det centrale Valpolicella i Veneto-regionen. Grundlagt i 1993 af Alfredo Buglioni, og i dag drevet af sønnen Mariano. De startede med sølle 4 hektar, og med den unge stjerneønolog Diego Bertonis ekspertise, har ambitiøse Buglioni på få år markeret sig øverst i hierarkiet af vinhuse fra Valpolicella:</span></span></em></p>
<p style="box-sizing: border-box; margin-top: 0px; margin-bottom: 1rem; color: rgb(33, 37, 41); font-family: "Open sans"; font-size: 16px;"><em style="box-sizing: border-box;"><span style="box-sizing: border-box; font-size: 14px;"><span style="box-sizing: border-box; font-family: arial, helvetica, sans-serif;">Med 96 point er Buglionis flagskib Teste Dure 2010 således bedste Amarone i Decanters seneste Valpolicella-test (janaur 2021), hvor også en kultvin fra berømte Dal Forno var repræsenteret….</span></span></em></p>
<p style="box-sizing: border-box; margin-top: 0px; margin-bottom: 1rem; color: rgb(33, 37, 41); font-family: "Open sans"; font-size: 16px;"><em style="box-sizing: border-box;"><span style="box-sizing: border-box; font-size: 14px;"><span style="box-sizing: border-box; font-family: arial, helvetica, sans-serif;">I 2004 var deres første vintage Amarone klar. Mariano bankede på forskellige vinsælgeres døre, og alle svarede det samme: Det er blot en hobby for jer, hvorfor skal vi tage jer seriøst?</span></span></em></p>
<p style="box-sizing: border-box; margin-top: 0px; margin-bottom: 1rem; color: rgb(33, 37, 41); font-family: "Open sans"; font-size: 16px;"><em style="box-sizing: border-box;"><span style="box-sizing: border-box; font-size: 14px;"><span style="box-sizing: border-box; font-family: arial, helvetica, sans-serif;">De besluttede sig for at tage drastiske tiltag i brug for at komme på vinkortet og købte attraktive lokaler i Veronas indre by. I januar 2005 åbnede Buglioni-teamet dørene for deres helt egen vinbar, og succesen var enorm. De lokale fik øje for vinene, og hurtigt fandt turisterne ud af det samme. I dag råder Buglioni over 54 hektar i hjertet af Valpolicella Classico.</span></span></em></p>
<p style="box-sizing: border-box; margin-top: 0px; margin-bottom: 1rem; color: rgb(33, 37, 41); font-family: "Open sans"; font-size: 16px;"><em style="box-sizing: border-box;"><span style="box-sizing: border-box; font-size: 14px;"><span style="box-sizing: border-box; font-family: arial, helvetica, sans-serif;">Alle druer håndhøstes, men kun de bedste 40% ender i Buglionis egne vine! Godt 280.000 flasker bliver produceret under eget navn, og en god sjettedel heraf fordeles til familiens velansete restauranter Osteria del Bugiardo, Locanda del Bugiardo og Piscaria. Resten af vinene bliver solgt til hele verden. Repertoiret inkluderer 9 forskellige vine, heriblandt Amarone, enkeltmarks-Amarone, Ripasso, Recioto, rosé-, hvid- og mousserende vine. Deres enkeltvinmarks-Amarone (Riserva Teste Dure) bliver lagret i terrakotta-amforaer, som ikke afgiver smag til vinen og dermed respekterer og udtrykker terroiret.</span></span></em></p>
<p style="box-sizing: border-box; margin-top: 0px; margin-bottom: 1rem; color: rgb(33, 37, 41); font-family: "Open sans"; font-size: 16px;"><em style="box-sizing: border-box;"><span style="box-sizing: border-box; font-size: 14px;"><span style="box-sizing: border-box; font-family: arial, helvetica, sans-serif;">Fra et ungt vinhus til en ægte stjerneskudshistorie på blot 25 år. Kvalitetsvine på tværs af alle kategorier.</span></span></em></p>