<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;"><strong>100 % Sangiovese Grosso. </strong></span><strong style="font-size: 14px;">2004 er blandt de to bedste årgange siden 1997.</strong></span></p>
<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><strong style="font-size: 14px;">Vinen er lagret cirka 28 måneder og kun på små egefade.</strong></span></p>
<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;"><strong>Meget intens og dyb smag, som en solbærbombe, ekstrem kompleks, stor-stor vin.</strong></span></span></p>
<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;"><strong>Cerretalto er Casanova's flagskib og den højeste kvalitet, vingården formår at lave.</strong></span></span></p>
<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;"><strong>Der produceres et meget begrænset antal flasker, ca. 8.000 om året.</strong></span></span></p>
<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;"><strong>Cerretalto er en Brunello Riserva, men ejeren, Giacomo di Neri er en meget beskeden person og kalder den kun ved navn.</strong></span></span></p>
<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;"><strong>Første årgang blev produceret i 1993, og siden da er kvaliteten steget fra år til år, indtil den i 2006 opnåede de maksimale 100 point i Wine Spectator for årgang 2001. Samtidig blev den nummer 1 på Wine Spectator's "Top 100", verdens 100 bedste vine.</strong></span></span></p>
<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;"><strong>Der kommer kun få flasker af denne vin til Danmark på grund af den store efterspørgsel.</strong></span></span></p>
<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;"><strong>BRAVO GIACOMO! Meget mørk i farven, ja næsten blæk. Utrolig duft a kirsebær og intense frugter. Smagen er enorm kompleks med masser af smag af solbær med en ekstrem lang eftersmag i hårfin balance mellem taninnerne.</strong></span></span></p>
<p><span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size:14px;"><strong>I 1984 overtog sønnen Giacomo vingården, efter han havde modtaget højeste udmærkelse som agronom og ønolog på det meget anerkendte vinuniversitet i Firenze. I dag er Giacomo blevet en "kultperson", især efter han i en årrække havde været formand for ”Brunello concorzio”.</strong></span></span></p>