<p><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">“97 points.” <strong>– Best Italian Wines Annuario</strong><br />"91 point. Fuldblods Sangiovese" <strong>- WineWherever</strong><br />"90 point. En absolut glimrende vin"<strong> - Mad & Monopolet</strong><br /></span></span></em></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Hvordan skaber du en toplækker norditaliensk powervin med 97 point?</span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Læg drueklaser af Brunello-sorten Sangiovese i små kurve og lad dem indskrumpe efter Amarone-metoden i over 7 uger, indtil druerne ligner uskyldige små rosiner... med et sprængfarligt smagspotentiale!</span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Austo leverer det færdige resultat med dette brag af en Sangiovese, som du endelig ikke må lade passere under din radar, hvis du elsker Amarone, Ripasso og Primitivo/Zinfandel.</span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">At flasken er et værk i sig selv, gør bestemt ikke totaloplevelsen mindre imponerende!</span></span></p>
<h2><strong><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Smagenote</span></span></strong></h2>
<p><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">I glasset præsenterer Austo sig intens kirsebærrød og klart mørkere end normalt for Sangiovese… Alle forventninger indfries i næsen, der samler en generøs og velduftende buket af tørrede roser, kirsebær, blommesyltetøj, rosiner, kakaopulver, mynte, kanel og vanilje… Vinen breder sin smag og fylde intenst ud i munden - med et hav af venlige, søde krydderier og saftige, bløde frugtnuancer at gå på opdagelse i. Det hele kulminerer i en lang og eksplosiv finish, der samtidig nyder rigtig godt af Sangiovese læskende friskhed og urteprægede, velintegrerede tanniner. Bravo, Austo! Drik nu, eller gem 6-8 år fra høståret.</span></span></em></p>
<h2><strong><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Anmeldelser af Austo Sangiovese Appassimento 2019</span></span></strong></h2>
<p><span style="color: #ff0000;"><strong><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">97 point – Best Italian Wines Annuario</span></span></em></strong></span></p>
<p><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="color: #ff0000;"><strong>91 point - Rasmus Christensen, WineWherever</strong></span><br />"Fuldblods Sangiovese. Søde røde frugter, vanilie, nelliker og helt glatte og fine taninner. Den kraftfulde syre holder godt styr på alle de tunge elementer, og det har den virkelig brug for. Godt med fyldigt udtryk i en meget vellavet udgave."</span></span></em></p>
<p><em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="color: #ff0000;"><strong>90 point - Mad & Monopolet</strong></span><br />"Denne Austo Sangiovese Appassimento er en absolut glimrende vin og til de 89,95 kr. ved køb af 6 flasker, så er det faktisk en skøn hverdags-Sangiovese. I næsen har den violer, menthol, brombær og vanjlie. I munden er den læskende, fyldt med frugt og har temmelig meget power. Den slutter af med fine lette tanniner. Jeg ville servere den til en omgang risotto med krydrede pølser."</span></span></em></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Nyd den til saftigt oksekød, lam, vildt med surt & sødt, and, flæskesteg, modne oste og hygge. Servér ved ved 16-18°C.</span></span></p>
<p><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;">Vinen er fremstillet på 100% Sangiovese, der høstes fra udvalgte skråninger hos Veneto-naboen Emilia-Romagna. Druerne selekteres med omhu, inden mindst 7 ugers tørring efter samme appassimento-metode som bruges til produktionen af Amarone. Efter endt gæring og 21 dages udblødning af drueskallerne har vinen opnået en bemærkelsesværdig fylde og smagspower. Ender endt gæring fuldendes vinen med 6 måneders frugtbevarende lagring på betontank.</span></span></p>