<p><span style="font-size:14px;"><strong>Vinas de Gain er lavet af 100% Tempranillo fra 40-60 år gamle vinstokke. </strong></span><strong style="font-size: 14px;">Den har lagret 12-14 måneder på franske egetræsfade, hvor af 40% er nye.</strong></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>I sine unge år optræder Viñas de Gain med en rubinrød farve i glasset. Duften er domineret af en perfekt moden frugt - hindbær, kirsebær, cedertræ og knust sort peber.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>På tungen er vinen ungdommelig, saftig og potent. Det unikke terroir og de gamle vinstokke giver en overraskende ren og mineralsk eftersmag, hvor de 12-14 måneder på fad kun er med til at underbygge vinens struktur.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Vinen bør i sine unge år iltes 3-4 timer før servering ved 17-18 °C.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Vinen vil vokse i kompleksitet de næste 8-10 år og kan gemmes op til 15 år fra høståret.</strong></span></p>
<p><span style="font-size:14px;"><strong>Potent og muskuløs Rioja, en topkvalificeret pebervin til peberbøf.</strong></span></p>